Söndag

Den här helgen har varit riktigt lyckad och den är inte slut än.

I fredags bjöd Lovisa in mig, ellin och rebecca på middag med supergod tacos. Sedan åkte vi till några i Lovisas klass i vällingby där vi satt och snackade, fast inte så länge eftersom jag och ellin hade träning tidigt igår.

Så då gick man upp vid nio och åkte iväg och styrketränade i två timmar. Jag hatar tjockmattan.
Sedan åkte vi snabbt hem igen och gjorde oss iordning för att sedan åka till stan med våra päron för att se musikalen ``singing in the rain``. Den var välsigt bra och vi träffade även Jolla där som satt inte alls långt ifrån. Coolt. Efteråt gick vi till en restaurang där vi åt supergod mat. Efter denna lämnade jag och ellin våra päron och åkte för att möta lovisa i brommaplan. När vi satt och väntade på t-banan kom en kille och ruskade på ellin och örfilade mig. Har ingen aning om vem han var, men skum var han. När vi träffat lovisa tog vi bussen från brommaplan, och på den mötte vi ungefär hela min klass, fast alla skulle inte dit vi var påväg. Framme vandrade vi en bit till en fest som casi hade bjudit oss på. Men dagen var väldigt lyckad

Idag har jag pluggat lite och sovit mycket, och solen har varit framme hela dagen. 

Men nu måste jag rusa, ska träffa alla tjejor hos Jolla och baka semlor, som jag ogillar, och käka pizza.
Ciao

Torsdag

Hallå! Idag är slutade jag vid elva eftersom vi hade randig eftermiddag. Så jag, Frida och Anna gick hem till Frida för att baka chokladberg, chokladbollsmet som man lägger som ett berg och täcker med pärlsocker. Mycket gott. Vi tittade även på vänner, var inne på datan och snackade. Mys.

I helgen har jag gjort lite olika. I fredags var jag, Cassi, Therese, Anna, Frida, Elli, och Johanna på café 60, vilket var supertrevligt. Jag åt en stor maräng och Johanna och Cassi åt värlens godaste chokladtårta. Latten som några tod var också sjukt god. Jag måste gå dit oftare.
I lördags vaknade jag runt nio eftersom jag hade fys-träningen 10-12. Vi körde b.la cirkelträning med först två minuter på varje station och sedan en och en halv på varje. Det värsta var höga knän på tjockmattorna, ren tortyr. Vi hoppade även över häckar m.m, som jag faktiskt upptäckt är ganska roligt, och avslutade med match. På kvällen var jag med Ellin, Rebecca skulle vart med men hann inte. Jolla och Lovisa har åkt skidor med klassen hela helgen så dem har man inte sett på länge. Men förrhoppningsvis på fredag.

Igår var jag, Anna, och till en början Jenny hos Hampus och skulle egentligen ha pluggat. Men det blev inte så mycket gjort så jag måste göra en del i helgen. Men det är ändå ganska lugnt med skolan hittils. Nästa vecka är värre.

Snart ska jag på träning vid halv sju och sedan försöka gå och lägga mig tidigt för en gång skull. Undrar om jag lyckas.

Förresten en mycket sorglig sak,  Heath Ledger dog i förrgår. :,(

Fredag

Nu är det flera dagar sedan nyår och Lovisa har hunnit komma hem (yeey) och rebecca har hunnit åka (blä) . Jag är lat och orkar inte skriva om nyårsafton utan länkar istället till Rebecca som skrivit väldigt detaljerat. Hehehe.
 
http://livligt.blogg.se/1199231683_nyrsafton_nyrsdagen.html#comment

Idag träffade jag Maja, Agnes och Frida i Vällingby för göra vår film till Fe-arbetet som viska redovisa på onsdag. Det gick galant och vi blev klara innan batterierna dog, även fast fötterna höll på att dö av kyla.