Fredag

Idag var jag i Vällingby för tredje gången det här lovet på tre dagar med Jolla, Ellin och Lovisa. Så idag fick jag se insidan av nya K5 som invigdes igår och det var jättefint och stort. Så nu kan man ta bussen på 10 minuter och hitta de flesta affärerna man behöver. Eller ett par minuter med tunnelbanan från skolan på håltimmar och sådär. Perfekt.
Förövrigt gjorde jag och ellin bort oss ganska mycket för busschauffören påväg hem. Då vi alla fyra hade satt oss på plats och satt och väntade på att få åka så sprang en ensam tjej mot bussen och var en halv centimeter från att få stiga på när chauffören plötsligt stänger dörrarna och lämnar den stackars tjejen på trottoaren. Så först utbrister jag högt ``Neeeeee, vad taskigt`` och strax därefter hakar ellin på och säger samma sak högt ``Neeeee vaaad taskiiigt``. Precis när båda stämmorna tystnat kommer det till oss att vi faktiskt sitter på tredje raden av bussen och om inte busschauffören hade riktigt taskig hörsel hörde han nog oss ganska så tydlligt. Så vi satt där och skämdes och hoppades starkt att han inte fick för sig att bromsa bussen och kasta ut oss. Vi ville ju inte att samma sak som vid hemfärden från Jollas land skulle ske då chaffören fick ryck och hotade med att lämna av oss mitt på vägen av ingen speciell anledning. Men vi hade tur och kom hem helskinnade.
 
Nu ska jag möta tjejerna igen och hyra film som vi sedan ska titta på här.

Måndag

Jag är tillbaka!!!

Och alla hoppar och jublar av glädje!!

Så, efter fyra dagar uppe i Vemdalen har jag återvänt.
Det var jätteskönt att komma bort över påsk och bara ta det lugnt samt åka skidor under dagarna. Hela familjen var med och vi åkte i torsdags morgon och kom hem alldelles nyss. Vi bodde hos mormor och morfar och det var jättekul att träffa dem igen, sist var i sommras. Det vart tre dagar med skidåkning då två dagar spenderades med bilåkning fram och tillbaks. Vi åt ronvis med mat och godis och smörgåsar och jag drack mycket påskmust. Men nu ska vi fika och sedan lämna av bror på flygplatsen.

Ciao   

GRATTIS

Rebecca 17 år
Löv ja!
image5
Det är jämt mellan töserna


(Löv:ar Lovisa med)

Lördag

Oj.. hehe de kan ha varit ett inspelat band som det var ``mr and mrs smith`` på. Tihi

Lördag

Så var det klart, Charlotte Perrelli van melodifestivalen med låten ``Hero``

image2

Jag tyckte Sanna skulle vinna men Charlotte var nog näst bäst.

Nu går förövrig Mr and mrs Smith på 1:an.

Lördag

Igår hade vi middag på vallen för föräldrar o släkten till oss i laget och det gick utmärkt. Och fem överblivna formar kladdkaka var ju inte helt fel.

Nu ska jag iväg och spela paintboll och kicka ass..

GRATTIS!

Lovisa, 17 år
:)

oops

Elller jo.. nu snöar det JÄTTEMYCKET!!

Intressant inlägg

Det snöar!hm...









Fast inte längre..