Måndag

I helgen har jag spelat match på lördagen. Vi vann med 10-0 mot Sköndal. Igår var jag i Solna och shoppade nästan hela dagen.
Idag har jag varit i skolan där jag b.l.a spelat Ashtung. Jag älskar det spelet, hela skolan spelar det.

Om tio minuter är det derby: Djurgården- AIK. Jag vill vara där! Det är en grymt viktig match och om djurgårn inte vinner blir jag deprimerad. Vi måste vinna!!


Tisdag

Ikväll är det inspark för skolan. Vi ska till en klubb. Men först ska jag åka till en i min klass, Ellinor där några till från min klass kommer hålla hus. Efteråt är det övernattning hos den andra Ellinor. Och på fredag kanske jag ska hem till den tedje ellinor: Många ellinor är det: imorgon är det iallafall; tack och lov; studiedag

Fredag

Idag är det fredag, vilket ni ju kan utläsa i rubriken. Idag börjar jag 12 vilket är superskönt. Vi har tre lektioner och sedan är det helg. Wiii! 

I helgen har jag och älsklingarna varit på Jollas land från lördag-söndag. Det var jättehärligt och vi hade skitkul. Det gjorde inget att det regnade i princip hela tiden. Vi hade planerat att grilla och bygga koja utomhus för att överraska våra skogsmullar Lovisa och Johanna. Men vädret stoppade oss så vi byggde koja och grillad marsmallows på ljus inomhus istället. Jag var arbetsledare för kojan och den vart grym. Rebecca sa att hon var hade en talang för kojor. Om hon hade fått bestämma hade vi hängt en filt över ett bord och sen var det klart. 
Men vi hade det underbart och vi badade i spöregnet t.o.m. Det enda som var ett stort minus var den ilska busschauffören och den irriterade kvinnan.

I onsdags var det dags för nollning inom skolan då vi skulle ha på oss fula mössor och balansera på linjer gjorda av tejp. Om vi gick utanför skulle vi bli dränkta med vattenballonger. Men lärarna beslagtog nästan alla vattenballonger och hindrade detta. Så det var ganska så misslyckat.

Igår var vi fem på Black Eyed Peas i Hovet. De var asbra och jag är mycket nöjd med konserten. Vi satt allra högst upp och kunde köra vår vackra dans under hela spelningen.

Men nu måste jag käka lunch.
Ciao!

Onsdag

Idag har min klass och jag varit i Koviken tillsammans med matte-data gänget.
Vi hade det jättetrevligt och vädret var underbart. Det är lite skillnad på det soliga och hyffsat varma vadret idag och det igår när det sporegnade och haglade. Usch.
Vi lekte lekar, padlade (två från vår klass ramlade i vattnet), spelade brännboll och mycket mer.
Det var iallafall mycket lyckat och jag är nöjd.
Nu börjar Idol igen så jag måste rusa.
Bye


Lördag

Det var riktigt länge sedan jag skrev här, men jag har inte tagit mig tid.
Jag har överlevt gymnasiestarten och jag trivs i min nya skola. Första dan var däremot hemsk och jag kände mig så jäkla fel. Men sedan har det blivit bättre och bättre. Det känns fortfarande konstigt att åka till en annan byggnad varje dag när man gått i en annan under hela skoltiden.

Igår var det dags för den fruktade nollningen som hölls av SP2A, och jag var ganska nervös eftersom jag hört så många rykten om vad som kan hända. Allt från bortrakade hår till serverade drinkar med laxeringsmedel i har funnits med bland dåden som utförts under nollningar.
Åkeshov var den första station vi gick av för att där möta upp resten av de utsatta och utsättarna. Där fick vi en lapp på uppdrag under kvällen, en klunk av okänt innehåll och en nolla i pannan. Den fick följa med resten av kvällen.
Sedan åkte vi till Råcksta, och därifrån vandrade förbi bostadshus, en fotbollsplan, äng och skog. Det var en lång bit att gå och hela tiden följde de vackra ringarna med i våra pannor. Inne i skogen stod resten av tvåorna och väntade på oss och där körde vi lite race av olika slag. Sedan var det norsk fylla, Tjugo Varv. 
Därefter körde vi namnlekar och de som misslyckades fick äta skumma kakor. Jag klarade mig.

Ellinor, Rebecca, Lovisa och Johanna  skulle sova över hos mig men hade inga nycklar. Så de fick komma och möta mig vid fotbollsplan. Trots min oerhört detaljerade beskrivning på var vi befann oss tog det ett bra tag innan de hittade mig. Men det gjorde de tillslut och vi gic tillbaka till alla människor. 

Efter ett tag gick vi tillbaka till t-banan och efter velande att åka till Ängby eller hem bestämde vi oss för att åka hem. Hemma hos mig fyllde vi upp godisskålen med 5 påsar godis och körde singstar. Sirka tre timmar senare la vi oss till sängs.

Idag var det Viksjödagen och vi var tvungna att gå upp halv nio för att bege oss dit. Där tog vi hand om hoppborgen, sär alla galna barn som ville skada sig själva var, och de hemliga påsarna.