Fredag

Nu är det fredag och därmed lov.
Nu är det långt kvar tills nästa prov och inlämningsuppgift.
Nu är det ungefär 12 timmar tills jag sitter på planet på väg till Kanarieöarna.
Underbart.

15 oktober 2007

För alla som inte visste, IDAG FYLLER JAG ÅR!!!

Sådär, nu är jag 16 år och det känns som att jag växt flera centimetrar sedan igår. Och som ett grattis från matteläraren, Bertils, sida började man dagen med ett matteprov. Inte ens på sin födelsedag ska man slippa.

Men nu är det över och nu ska jag bara njuta. En god middag och presenter samt tårta väntar. Och ikväll ska jag se förra öch förrförra veckans Grey´s Anatomy och även förra veckans Desperate Housewifes. Nu gäller det att ligga och komma ikapp.

Söndag

I helgen har jag sett High School Musical.
Två gånger.
Den var ju så himla bra att vi inte kunde nöja oss med en gång. Ellinor kunde inte hålla sig. Favoritscenen är ju iallafall när Zac Efron sjunger ``Bet on it Bet on it`` och den trovärdiga och perfekta spegelbilden i sjön.

Förövrigt har jag varit i viksjö hos Ellen med Ellinor och Pillis igår. Det tog mer än en timme att ta sig dit och för att fördriva tiden tog vi med oss våra böcker, som de två töntar vi är. (Ursäkt är att jag har bokresencion på den imorgon och Ellinor har någon gång snart)
Att vi gick runt med dessa två böcker kommenterades även av en full kille som tyckte att vi var nördar och sega på bussen. Tack. Han hade tydligen stressigt  och tyckte att det var självklart att man visste var Prismavägen låg. 
Väl hos Ellen åt vi godis, chips, kollade i skolkataloger och tittade på en mycket bra fotbollsfilm som jag ger högt betyg.
Vi hade iallafall jättetrevligt och jag tror att vi alla var nöjda.