omg-wtf-bbq

Rebecca berättade precis att hon idag käkade lunch med Måns Zelmerlöw.
Och hon nämnde inte mig.
Blä.

Söndag

Jaa, det var ungefär en månad sen jag skrev här senast. Men jag har varit upptagen för det mesta eller helt enkelt inte orkat.

Jag har iallafall hunnit med ett och annat sedan jag kom hem från Malta.

Ellinor och jag åkter upp med mina päron till Norrland där vi sålde korv, red islandshäst, spelade krocket och kinashack (jag är obesegrad), gick på marknad, körde pinn-race i bäcken (min superpinne vann varje gång), åkte fyrhjuling (vi är grymma) och

Jag har även hunnit vara på fotbollscupp i Helsingborg. Det var underbart och vi hade jättebra sammanhållning hela tiden. Behöver ju inte nämna mer om fotbollen än att vi VANN. Sen i vilket slutspel vi kammade hem guld är en annan sak.

Sen har jag mest varit hemma och sommarjobbat lite.
Igår var jag, ellin, lovisa, becc och jolla på grönan och vi hade askul. Fast vi hade ett trauma med aporna som gick runt och log, och rebecca kände sig lite illa till mods vid en händelse.
Men vi hade iallafall det hur bra som helst och eftersom det var sommarkrysset på kvällen så repade måns och bwo hela dagen. Så det var fullt med galna människor som skrek överallt. Men vi lyckades överleva och kom hem oskadda.
Vi åkte hem till Jolla där vi åt tacoz, tände ljus och satt på balkongen i timmar och pratade tills vi blev för trötta och bäddade på balkongen och sov.