Torsdag

Åå vad härligt, bara en dag kvar och sen är det helg.

Imorse fick vi se en film om Auschwitz-förintelselägret. Alla fyra niondeklassare satt uppe i enheten och tittade på den, och det var tyst genom hela filmen. Usch vad hemskt att se. Allt var dessutom på riktigt, inget skådespel. Det hemskaste var nog när de obducerade barnlik, små spädbarn som de helt känslolöst rev och slet i. 
Men som Paw sa, det är viktigt att se så att vi aldrig glömmer och aldrig låter det upprepas, då var inte alla offer under andra världskriget förgäves.
  
Innan lunch hade jag muntliga nationella i svenska där man skulle sitta i en grupp och lyssna på två texter som vi två och två skulle diskutera och därefter redovisa för gruppen.
Det gick väl helt okej, var inte så himla komplicerat, det gäller bara att babbla på, sen om innehållet är intressant eller inte är en annan sak.. eller kanske inte men..

Efter lunchen hade vi direkt provet i no- och inlämning av labbrapporten på elektrolys.
Provet var hyffsat svårt, men det kändes ändå okej. Får väl se när vi får tillbaka resultaten.

Sen hade vi spanska och slutade därefter.
Fast eftersom vi har so-inlämning imorgon då jag, ellinor och rebecca skriver om USA i irak, var vi tvungna att stanna kvar ich jobba. En hel dös andra människor satt också kvar efter skoltid och arbetade. Och när vi precis skulle börja kom Paw ut genom personalrummet och frågade varför vi inte gick hem.
``Men det är ju pga av dig och din so som vi alla sitter här`` fick han som svar, samt en del argsinta blickar.

Sen fick vi iallafall ldet som var kvar av jordgubbspajen eftersom lärarna hade ett ``superhemligt`` möte där de självklart var tvungna att ha något ättbart. Då blev vi iallafall lite allärtare. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback