Tisdag

Gårdagen blev väl inte direkt som vi hade tänkt oss.
Vid halv fem träffades vi som sagt i åkermyntan där vi handlade lax, pasta, sallad, glass, maränger, hallon och ja.. allt annat som skulle ingå i vår måltid. Sen vandrade vi vidare till jollas hus där vi var de närmaste timmarna och lagade maten och förtärde den. Sen gick/åkte vi till rebecca där hon hämtade sin moppe och vi puttrade sedan vidare. Vårt mål var Baset (aldrig vart förut) där vi skulle träffa Calle och hans gäng. Så ungefär 45 minuter gick åt till att försöka hitta stället. Vi kom på lite avvägar och åkte lite vilse, men tillslut, äntligen var vi framme. Men självklart började alla stånd rivas undan när vi kom. Tajming.

Brasan där var ungefär 1*2 meter och nästan alla människor hade gått hem. Men där stod vi och puttrade vid den något iallafall värmande elden ett bra tag. Folk började ha vattenkrig med en slang de hittade där och frusna som vi var, var man ju inte sådär jättetaggad på att bli blöt, men vi undkom det.

Sen kom lite fler människor, b.l.a emelie från vårt lag. Någon lyckades fiska upp en gb-gubbe ur vattnet där (ofta det sker), men annars hände väl inte så mycket.

Efter ett tag, när kylan blev för påtaglig begav vi oss hemåt, med ytterligare en halvtimmes moppeåkande framför oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback