Måndag

Nu är jag hemma från tyskland och växsjö, och en dag i skolan har man hunnit gått också.
Det var jättetrevligt i tyskland och super väder varje dag. Det har varit en riktig lite family trip med massor av timmars bilåkande och lite båtåkande.
Det tog ett bra tag innan vi hittade stan vi skulle till och hotellet vi inte visste namnet på. Men efter en massa felåkande och kartläsande nådde vi vårt mål. Hotellet var helt okej, men de luktade en hel del rök. Aja, PÅ kvällen åt vi på en restaurang precis vid hitellet och gick sedan ich satte oss på en servering vid hamnen. Det var mys, men en kort fast intensiv regnskurr slog till, tur att det fanns tak som vi kunde förflytta oss till.
Dagen därpå gick vi runt i staden och tittade samt letade kläder. Min bror hittade jättemycket snygga plagg men själv fann jag nästan inget. Eller, efter timmar av letandes efter klänning till avslutningsmiddag köpte jag tillslut två kjolar och ett halsband. Men annars hade de nästan bara tantkläder i det där landet, eller där vi var iallafall. De skulle deffinitivt behöva en liten uppdatering av modet och fina kläder överhuvudtaget.
Sen åt vi iallafall lunch på en dansk restaurang där (förstod ju vad det stod någorlunda då) och hånade lite underliga människor, som gick förbi (fanns en del av dessa)
 Men de flesta tyskarna var iallafall jättetrevliga, fast näst intill varenda kotte var riktigt dåliga på engelska. 

Sen lite senare började vi vår resa till växsjö, som tog en del timmar. Äntligen framme avslutade vi dagen med räkor, bröd och kex.
Även igår bestod dagen av en massa åkande från växsjl till stockholm. Bror lämnade vi dock kvar i hans lya.

Men helgen har iallafall varit lyckad och det var skönt att komma ifrån Sveride ett tag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback