Måndag

Igår var vi som sagt hemma hos ellinor. Fem pers i hennes kök + ellinors föräldrarsom då och då trängdes där inne kan sammanfattas med kaos.
Rebecca gjorde fel smet två gånger, jolla tappade en morot i diskmaskin, jag hade en del morot i pannan och smet i ögat, ellinor tappade ett egg på bänkn så det låg ägg gula överallt utspritt där, vi brände rulltårtan, chokladmuffinsen mosades.
Men annars gick det bra.

Idag åkte vi till vällingby där vi skulle sälja våra verk, men då vi fick reda på att det skulle kosta 600 spenn vände vi och tog bussen tillbaka. Så istället ställde vi oss utanför åkermyntan. Lite smått tragiskt kanske. Men vad gör man inte för albanien- barnen..
De flesta personerna skylllde på att det var onyttigt, en skyllde på avgaser, en gubbe tog en kaka och stack utan betalning och typ åtta människor lovade att köpa på utvägen, men försvann sedan spårlöst.
Fast trots detta lyckades vi sälja slut på allt.
Vädret var riktigt växlande. Både skinande sol, regn och blåst. Kallt var det iallafall.
De sista kakorna sålde vi till en kvinna precis innan det började spöregna. Tack för det.
Sen gick vi hem till rebecca med en kundvagn som fraktmedel. Hos henne la vi oss i hennes säng i en hög och lyssnade på musik. Efter ett par timmar gick alla hem till sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback