Fredag

Nu är denna jobbiga skolvecka över och nästan alla arbeten. Lämnade in elmotorarbetet idag och är altså klar med allt som har med no att göra för terminen, förutom ett sista arbete, att göra en elmotor. Jaja.
Men det har inte hänt så himla mycket denna vecka.
I förrgår gick jag, ellinor och stina på sts-möte (då lovisa åkte till rom igår) i östra real, så fick en titt på rebeccas blivande skola, den var finfin. Fast vi kom sent så vi fick sitta och stirra in i en stolpjävel i en och en halv timme medan en kvinna stod och babblade på någonstans framför oss. Sedan fick vi skjuts till åkeshov där vi skulle spela match. Matchen kan sammanfattas med 15-0 för oss. YEEEEEEY!!!
Gårdagen gick framförallt ut på plugg till reknikarbetet idag. Usch för det, men nu är det över och jag är glad.
Idag har jag både varit i skolan och under den. Vi bestämde oss nämligen för att utforska gångarna där nere på närmre håll. Så vi gick in där en bunt personer och började leta oss fram i gångarna. Men folk började släcka så det var kolmörkt och man såg inte sina egna fötter. Sen då man hörde andra folk som skrek då ännu ett par folk skrämde slag på de andra folket gjorde inte precis saken bättre. Sen när det äntligen tändes och blev ljust där nere märkte vi att vi fått sällskap av vår vaktmästare som frågade vad vi höll på med. Ofta han kommer precis när vi är där nere lixom. Han har aldrig varit där när pojkarna varit där nere förut, men när vi följer med, då ska han givetvis komma. Men då tog en del spurten och gömde sig och andra sprang upp i enheten. Jaja, vi slutar den här skolan om cirka två veckor. Vad ska de göra lixom?
Men det är väl ungefär det mest händelserika som hänt under dagen som jag kan komma på. Men det var iallafall kul, om man bortser från den förfärliga lukten som fanns på vissa ställen. Well, man måste ju se skolans undre om man gått där i alla år som vi gått där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback