Torsdag

Den här veckan har jag haft fullt upp så har inte hunnit skriva här, men här är ewn kort sammanfattning av de närmsta dagerna.
Söndag: Gick upp ganska tidigt eftersom hela familjen skulle till arboga för att fira märta (morfars brors fru) som fyllde 80 år. Så off we went och några timmar senare satt vi hos henna och käkade tårta. Vi gav henne b.l.a en chokladask i present och när vi skulle gå fick vi en annan chokladask av henne. Lite lustigt.
Sen åkte vi till min kusin och hans familj. De hade precis flyttat in i ett nytt hus och fått en liten knodd på sex veckor, så vi skulle typ gratta dem. Den lilla ungen som de döpt till Elliot var super söt, trots att han var lite fläckig till hyn och lite flintskallig. Eller han hade några strån på bakhuvet och en liten lugg längst fram på skallen.
Jag skulle iallafall hålla i det lilla knytet och fruktade skrik och gråt. Men det gick faktiskt bra och han vaknade inte under hela vistelsen hos mig. Däremot fick jag lite smått träningsverk i ena armen eftersom jag inte vågade röra denna av rädsla att den lille skulle vakna eller mosas.
Måndag: Dagen påbörjades i skolan då vi rensade, tittade på tv och jag blev helt klar med mitt slöjdarbete. Sedan begav vår klass sig till stan där vi käkade på china wong. Vi hade faktiskt förvånanstvärt trevligt tillsammans, även fast omgivningen kanske inte tyckte att det var så himla trevligt att vi var där. Sen gick vi runt en liten stund innan vi åkte hem och på kvällen var det som vanligt träning och vädret var underbart.
Tisdag Alla nior samlades på busshållsplatsen då vi skulle åka långt för att vandra i skogen. Men vandringen var inte så lång utan kanske en kvart och efter att vi käkat vår matssäck på ett högt berg vid vattnet fick vi gå hem. Så jag och några stycken tog oss till lövsta där vi svalkade fötterna och solade. När vi låg där blev vi helt nerblötade av några barn och då bestämde vi oss för att vi lika gjärna kunde doppa oss helt och hållet. Så vi gick till klipporna och tog årets första dopp. Vattnet var inte så kallt som jag trodde men ändå för kallt för att ligga i länge.
Efter att vi legat och solat där ett bra tag tog vi bussen för att åka in till globen där stackars rebecca låg med nyoppererad höft. Hon var nerknarkad och var inte riktigt hundra. Tidigare under dagen hade hon pratat i telefon med ellinor och mumlat om att benen var böjda fast när hon tittade på dem var de tydligen raka och lite i den stilen. Men när vi kom dit var hon lite klarare fast ändå inte helt som hon brukar. Putte!!
Onsdag: Nationaldag och vi tänkte fira mor som fyller år idag (7e) genom att käka i stan. Men vädret tillät oss inte med dess hetta och vi orkade inte trängas med en massa folk på trånga gator. Så dagen gick istället ut på en massa solning och slapp.
Sedan på kvällen kom melinda hit och vi kollade på ``pirates of the carribean 2``. Den var välldigt bra och nu återstår bara trean att se. Det ska bli spännande.
Torsdag: Vaknade vid halv nio i morse av att de stod och hamrade och förde ett jäkla liv utanför. Och sen har jag inte gjort så mycket. Vi börjar elva idag så det är riktigt skönt och får sluta tidigt också eftersom det är avslutningsmiddag ikväll. Det ska bli trevligt och jag är spänd på vilka som ska hålla tal och om vad. 

Om mindre än en vecka är det skolavslutning och därefter kommer vi aldrig gå i vår skola mer efter nio år!!!!

Kommentarer
Postat av: Ellinor

det är till och med 10 år! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback