Torsdag

Idag när vi satt i matsalen och hade det trevligt  tågade plötsligt rektorn in. Jag blev lite förvånad, aldrig brukar väl hon visa sig i dagsljus och beblanda sig med vanligt folk!
Men iallafall, hon flängde med armarna och yttrade gång på gång hur hungrig hon var så att det ekade i hela matsalen (eller nästan) Sen började hon fingra i salladsbordet. Trevligt!
Sen tar hon tag i ett glas. Och vad gör hon? Jo, hon langar över det till en stackars mattant och skickar iväg henne för att fylla på vatten inne i köket.
Vattenkranen som alla andra änvänder är lixom kanske tio meter därifrån. 
Gå kvinna, gå!
Som melinda sa -Hon kräver att ketchupen ska bort för att den innehåller socker för att inte vi ska bli feta men själv kan fruntimret inte gå ett par fjuttna steg för att hämta vatten!! Ne, ibland överträffar hon sig själv den där! 

Ett annat exempel var på tårtdagen då alla klasser skulle baka tårtor. Då berättade hon i sitt tal om att alla inte borde äta tårtor, vilket ledde till att några treor tog till sig och började gråta.

Ja, det finns ganska många fall då vår käre rektor inte direkt handlat på bästa sätt. Men hon är ju bara månniska, även fast hon inte alltid själv vill inse det!      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback