1a april

Första april och värmen håller i sig. Riktigt skönt måste jag säga att mars är över. Inte för att jag har något emot mars men nu känns det som mycket närmre till sommaren. Och så lite som en månad är det kvar till valborg, oj vad tiden går snabbt!

Och ett aprilskämt råkade man ut för av käre mor som ville vara lite rolig. Pappa blev också utsatt av hennes lustigheter. Men, det hör väl till.

Idag måste jag nog läsa igenom det 30 sidiga musikhäftet som vår musiklärare micke har delat ut och som vi har prov på, på onsdag. SUCK! Notsystemets uppbyggnad är inte direkt något man längtar efter att få läsa om. Och inte har man blivit klokare av att lyssna på teorilektionerna. Det är som rebecca säger- Vi nickar och vi ler, endast för att få gå därifrån någon gång. Micke har nämligen dessutom en tendens att snacka över lektionens 45 minutrar. Eftersom vi har gymnastik direkt efter blir det till att spurta varje gång. Men i veckan har större delen av vår klass bestämt oss för att ha msn-pluggning. Där kanske man iallafall lär sig något!


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Haha, msn är ett bra medel vid plugg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback